Veterans del FC Barcelona i del Joventut de Badalona a la cloenda de temporada de la UER

El pavelló Nino Buscatò serà l'escenari del Vè Trofeu Nacex, aquest dissabte

El 22 de juny a les 20:00 hores es jugarà un interessant partit de veterans al Pavelló Nino Buscató de Pineda de Mar, entre els equips del FC Barcelona i el Club de Joventut Badalona, inclòs dins del Vè Trofeu Nacex.

La UER organitza aquesta trobada com a cloenda de la temporada 2012-2013, i agrair així a tots els socis, jugadors/es, entrenadors/es, pares, mares i col.laboradors, el seu suport i dedicació al llarg de tota la temporada.

Per part del FC Barcelona participaran els següents jugadors: Roger Esteller, Angel Heredero, Xavi Fernández, Manel Bosch, David Suñé, Gerard Rubio, Galilea, Julian Ortiz. i Nacho Solazabal. Staff: Juan Jimenez, Pepe Soro i Pepe Sillero. El Joventut de Badalona participarà amb Rafa Jofresa, Jordi Pardo. Juanan Morales, Ivan Pardo, Antonio Medianero i Carles Marco.

El projecte Trofeu Nacex néix com una associació d'antics jugadors de bàsquet del F.C. Barcelona, units per un mateix vincle: ho van donar tot per aquest  club en un moment de les seves vides.

L'objectiu de l'associació  és fomentar l'amistat i el companyerisme entre els antics jugadors de bàsquet del FC. Barcelona, i entre els simpatitzants de l'esport del bàsquet dins de l'entorn del FC. Barcelona.

Es composa per un equip de veterans, per un equip B i per un equip de super veterans. la seva activitat se centra en partits benèfics, partits homenatge, visites a hospitals, presentació d'actes, inauguració de pavellons, entre d'altres.