L'alcalde de Pineda comença avui un cicle de reunions amb totes les associacions de veïns del municipi

Els objectius de les reunions són valorar la situació general dels barris i les activitats que es faran durant l'estiu

 L'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, comença avui un cicle de trobades amb totes les associacions de veïns pinedenques. Les reunions es desenvoluparan amb les 11 associacions veïnals, des d'avui i durant les properes dues setmanes.

Els objectius de les reunions són valorar la situació general dels barris i les activitats que es faran durant l'estiu. També es farà el seguiment del Pla de Barris, en el qual Ajuntament i associacions de veïns treballen de forma consensuada per acordar les inversions que es volen realitzar en la millora dels espais públics de cada barri.

L'alcalde de Pineda ha explicat que és ''una manera de fer-ho diferent, amb corresponsabilitat'' perquè les associacions de veïns són les encarregades de prioritzar les inversions als barris. Xavier Amor ha afegit que el ''compromís de l'ajuntament amb els veïns es visualitzarà amb un contracte que es signarà amb cada associació''. ''Cal que entre tots cuidem, mimem i participem de la millora dels barris i del conjunt del municipi'', ha dit l'alcalde.

Les primeres reunions de l'alcalde de Pineda tindran lloc avui amb les associacions de veïns de Les Creus i de Poblenou.