Aquest cap de setmana torna la Fira d’Entitats a Pineda de Mar

La plaça de Les Mèlies i el Pati de Can Comas acolliran més de 50 entitats que durant dos dies interactuaran i es mostraran a veïns i visitants de Pineda

Els dies 25 i 26 de maig se celebra la 15 Fira d'Entitats de Pineda de Mar, dos dies plens d'activitats que pretenen mostrar a la ciutadania la intensa  vida associativa que té la població. A  banda d'això, aquest és un certamen centrat en la promoció de l'intercanvi entre entitats i el desig de ser el marc idoni perquè presentin els seus projectes i accions que han realitzat durant els últims mesos. Com ja és tradicional,  el Pati de Can Comas serà l'escenari dels espectacles musicals i de dansa.


Com a novetat d'enguany el recinte de la Plaça de les Mèlies comptarà amb l'anomenat 'Espai interactiu' des del que les més de 50 entitats presents a l'edició d'enguany podran acostar-se als visitants a través d'accions que convidin a la participació. Des d'oferir la possibilitat de fer les primeres puntades amb boixets, passant per una cantada coral que es podrà seguir amb el repartiment de lletres de cançons, fins a tenir ocasió de fer les primeres passes d'un taller de salsa.


D'altra banda, i també com a novetat, la Fundació Tharrats convida enguany a la participació a través de la recollida de taps i bosses de plàstic, que serviran per a la confecció d'un mural efímer amb la reproducció del Tapís de Pineda de Joan Josep Tharrats. La recollida de material es farà el dissabte des de l'estand de l'Ajuntament i el diumenge al matí es procedirà a fer el mural a la plaça de Catalunya. Els taps de plàstic utilitzats en el mural seran per la campanya que porta a cap ADIAM Pineda des de fa mesos, amb l'objectiu d'aconseguir per al nostre municipi uns gronxadors per nens discapacitats.


Diferents regidories de l’Ajuntament de Pineda de Mar participaran també a la mostra d’enguany, a destacar, l'exposició de l'avantprojecte d'urbanització de  la Plaça d'Espanya, la consulta de propostes per a l'espai Polivalent de la Biblioteca Serra i Moret o el recull fotogràfic d'accions realitzades dins del Pla d'Acció pel Civisme. Salut convidarà als fumadors a participar en una ruleta que els indicarà la seva despesa real en tabac o Immigració tindrà activat durant les dues jornades un taller de jocs del món per als visitants més joves.


L'horari d'obertura de la Fira serà de 10 a 20 hores i els carrers de l'entorn de la plaça de Les Mèlies estaran tancats al trànsit.

 

Arxius adjunts