Casals d'estiu 2013 a Pineda de Mar

La Regidoria d’Eduació manté l’ajut amb beques

Ja es coneix l’oferta de casals d’estiu a Pineda. Aquest any un total de sis entitats ofereixen aquest servei els mesos de juliol i agost. En concret són el Centre Cultural i Recreatiu, la UER Pineda, el Club de Futbol Pineda, el complex esportiu de Can Xaubet, la base Nàutica de Pineda i el Clautic Camp; un campus de robòtica. Els interessats podeu fer la inscripció i conèixer les activitats programades posant-vos en contacte amb cadascuna de les entitats organitzadores.
La regidoria d’Educació manté l’ajut amb beques per a aquelles famílies que ho sol·licitin.


Preinscripcions:
Les preinscripcions pel casal d'estiu del Centre Cultural es fan aquest cap de setmana al mateix Centre Cultural. També podeu fer inscripcions pel casal de la Base Nàutica a la mateixa base, i pel casal de Can Xaubet, també podeu fer les inscripcions. Pel que fa al casal de robòtica Clautic, també podeu fer les inscripcions al web  i pel casal del Club de Futbol Pineda, les podeu fer a les oficines del club.
Pel que fa a les preinscripcions del casal d'estiu de la UER Pineda, les podreu fer a la Fira d'Entitats que es farà a la Plaça de les Mèlies, el cap de setmana vinent.


Més informació: Regidoria d’Educació, marcruiz@pinedademar.org