Comencen les matriculacions de l'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar

Aquest curs tancarà amb un augment d'un centenar d'alumnes més respecte als cursos anteriors

Aquest dilluns comencen les matriculacions pel curs que ve de l'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar. L'Escola de Música ofereix, com cada any, música per als més petits a partir dels tres anys, llenguatge musical dirigit a joves i adults, agrupacions instrumentals i educació de la veu.

L'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar, tancarà aquest curs amb un augment d'un centenar d'alumnes més respecte als cursos anteriors. Aquest augment es degut a la tasca constant que els seus professionals estan donant per tal de fer de la música una eina cada vegada més propera a la població i alhora llaurar la sensibilitat als més menuts.
L'Escola, continua oferint classes per a infants des dels 3 anys i treballa diferents instruments, així com diverses formacions instrumentals i vocals. Continua preparant per a l'accés al Conservatori  i ofereix també el programa innovador 'Música a Mida' en la que els alumnes treballen la música en grup amb horaris adaptats i a un cost molt més econòmic.

Maria Núria Visiedo, Directora de l’EMM ha dit que els nens més petits, a partir dels tres anys descobreixen la música a través del joc. L'Escola de Música també acosta la música a les escoles.  Una de les novetats d'aquest any ha estat treballar la música com a activitat extraescolar amb instruments com ara la guitarra, el clarinet, el saxo i la trompeta. L'Escola de Música també organitza audicions i concerts, tallers i Master Class de diferents instruments, sortides i conferències entre altres activitats durant el curs.

 

Per informació i matrícules:
CAN COMAS:  dimarts i dijous de 10 a 12h / tel. 93 767 15 60. Ext 235
ESCOLA SANT JORDI: de dilluns a divendres de 17:00 a 20:00/ tel. 93 767 15 09