Segona jornada de restauració de l'ermita de Sant Rafael el proper dimecres, 1 de maig, dins la campanya “A Pineda de Mar, el civisme ets tu”

En la segona fase s’acabarà l’arranjament de la teulada i es netejarà els voltants

El proper dimecres 1 de maig, dia festiu, es farà la segona jornada per netejar els voltants de l'ermita de Sant Rafel de Pineda. L'Ajuntament de Pineda de Mar i entitats com ara el Cau, el Centre d'Estudis Arqueològics de l'Alt Maresme, les ADF i el VAMMA, participaran en les tasques per netejar tots els volts de l'ermita, que es troba a Can Martorell.
L'activitat serà oberta a tota aquella persona que vulgui col•laborar-hi. Les feines que es faran dimecres constaran de refer part de la teulada de l'ermita, es vol retirar la brossa que hi ha als voltants i tallar arbres morts o en mal estat. Hi haurà totes les eines necessàries per dur a terme l'acció. Podeu participar en l'acte per netejar Sant Rafel, el dimecres dia 1, a partir de les 9 del matí a l'ermita. Hi haurà esmorzar popular que farà el XIP.
També aquest dia, El Cau de Pineda presenta la ruta que han marcat la branca de Castors i Llúdrigues (nens i nenes de 6 i 7 anys) des de Can Jalpí fins la mateixa ermita. S'ha marcat amb marques de petit recorregut (PR) amb franges de color groc i lila, i un punt de color taronja.