Trasllat d'ubicació de la Fira de Llibres al Carrer d'aquest dissabte

La Fira es traslladarà a l'antiga biblioteca de la plaça de les Mèlies.

Aquest dissabte 27 d'abril, és la data assenyalada per un dels esdeveniments més esperats dins del Pla d'Acció pel Civisme: la Fira de Llibres al carrer, destinada a l'intercanvi de llibres de segona mà. La participació fins a la data ha estat espectacular, molts pinedencs han fet la seva aportació amb llibres que ja han llegit i esperem que aquest dissabte ens trobem per fer-ne l'intercanvi. Les previsions del temps, però, amenacen amb una jornada de pluja, pel que us anunciem que la fira es traslladarà a les dependències de l'antiga Biblioteca de la Pl. de les Mèlies. La podreu visitar des de les 11 del matí fins les 8 del vespre.

 

La Fira, inclosa dins de les accions programades en el Pla d'Acció pel Civisme, té l'objectiu de promoure la reutilitzacio dels llibres mitjancant l'intercanvi i el foment de l'esperit de comunitat a través del contacte dels ciutadans de Pineda de Mar.

 

Durant un dia es bescanviaran llibres de totes les edats,  ja utilitzats, que  s'han recollit durant les darreres setmanes a través de la campanya de captació que s'ha fet des de centres educatius, casals d'avis i biblioteques del municipi. Per cada llibre aportat, es lliurarà un tiquet per a triar-ne un altre dels exposats. Tothom pot participar a l'activitat mitjancant l'intercanvi dels llibres o bé comprant llibres al preu simbolic d'1 euro.