El proper dilluns s'explicarà el projecte per reurbanitzar la Plaça Espanya i C/ Dr.Bertomeu

L’acte tindrà lloc a les 20.30 h la sala de plens

L'Ajuntament de Pineda convoca els veïns de la Plaça Espanya i el Carrer Doctor Bertomeu, i la resta de carrers més cèntrics de Pineda, a una reunió el dilluns vinent al vespre, per explicar el projecte d'urbanització de la Plaça Espanya i Carrer Dr. Bertomeu.
El coordinador de l'Àrea Territorial i Regidor de Via Pública, Jordi Masnou, ha dit que volen conèixer l'opinió dels veïns per decidir les actuacions que cal dur a terme quan es facin les obres. El coordinador de l'Àrea Territorial i Regidor de Via Pública, Jordi Masnou, ha dit que la ''intenció de l'Ajuntament és modernitzar aquest espai cèntric de Pineda, i solucionar una reclamació històrica de Pineda''.
Jordi Masnou ha dit que durant la reunió es parlarà d'alguns canvis en relació a l'estacionament de la zona del carrer Dr. Bertomeu entre C/Jaume Balmes i Plaça Espanya. La reunió es farà dilluns dia 22 d'abril a 2/4 de 9 del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament de Pineda.
El projecte de reordenació es farà gràcies a que l'Ajuntament de Pineda rebrà una aportació de la Diputació de Barcelona del 80% de l'import total del cost de les obres, que serà de 573.600€.
La subvenció a l'Ajuntament de Pineda forma part del Pla 'Xarxa de Governs Locals 2012-2015' de la Diputació de Barcelona.