Conveni de col·laboració entre La Caixa, l'Ajuntament de Pineda i el Casal d'Avis Les Mèlies

L’acte de signatura del conveni s'ha fet dimecres al migdia al despatx de l’Alcaldia de l'Ajuntament de Pineda de Mar

Ahir al migdia es va formalitzar la signatura del conveni de col·laboració entre l’Obra Social “la Caixa”, l’Ajuntament de Pineda de Mar  i l’Associació Casal d’Avis de les Mèlies. La signatura va anar  a càrrec de l'alcalde de Pineda, Xavier Amor, la directora d’àrea de negoci de “la Caixa” a l'Alt Maresme, Rosa Pujol i el president del Casal d’Avis Les Mèlies, Santi Calpe.
El conveni entre l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Fundació “la Caixa” i l’Associació “Casal d’Avis de les Mèlies” suposa una ampliació del conveni anterior pel que fa als objectius de col·laboració en l’àmbit de l’atenció de la gent gran. Segons recull el conveni, la Fundació “la Caixa” continuarà participant en les activitats al Casal d'Avis.
La directora d’àrea de negoci de “la Caixa” a l'Alt Maresme, Rosa Pujol, ha dit que La Caixa vol fomentar els bons hàbits de la gent gran. Rosa Pujol  també ha dit que ''el moment és d'urgències socials i La Caixa focalitza els esforços en temes socials''.
El tècnic dels programes de la Gent Gran de La Caixa, Lluís Aranda, ha dit que la gent gran és cada cop més activa, i per això es fomenten cursos que són totalment gratuïts.
També n'ha parlat el president del Casal d'Avis Les Mèlies, que ha dit que és un conveni molt avantatjós per Pineda i que fomenta bons hàbits dirigits a la gent gran de Pineda. Entre aquestes cursos hi ha la formació de a gent gran en les noves tecnologies i xarxes socials, les de salut i benestar, i els projectes “Despertar amb un somriure” i Grans Lectors, entre d'altres. En el conveni també hi consta que la Fundació “la Caixa” continuarà assumint el manteniment dels equips d’informàtica de l'EspaiCaixa i garantirà el seu bon funcionament.