Diumenge, 14 d’abril, arriba la 19ena Marxa BTT Vila de Pineda

Prop de 200 ciclistes participaran a la Marxa

La cursa de BTT no competitiva de diumenge passa per Pineda, Santa Susanna i la Serralada del Montnegre, i està organitzada pel Club Ciclista Pineda. La Marxa tindrà dos recorreguts, un de llarg de 30 km i un altre de curt de 22km.

La sortida serà a les 9 del matí des de Can Xaubet i la recollida de dorsals es podrà fer a partir de les 8 i fins 3/4 de 9 del matí. Hi haurà controls de pas i cal tenir llicència i dur casc. Al finalitzar la marxa hi haurà esmorzar i serveis de dutxes i un obsequi, i durant la ruta també hi ha avituallament.

Per participar a la Marxa BTT Vila de Pineda cal fer la inscripció a través del web del Club Ciclista Pineda, o bé el mateix dia de la marxa a les instal.lacions de Can Xaubet a les 8 del matí. La 19ena Marxa BTT Vila de Pineda es farà diumenge a les 9 del matí i l'organitza el Club Ciclista Pineda.

Per a més informació i inscripcions sobre la dotzena cursa BTT “Vila de Pineda” podeu trucar al telèfon 93 762 32 37 o bé al correu electrònic info@ciclismepineda.com