Aquest vespre es presenta l'Estudi de Planificació Comercial de Pineda de Mar al Centre Innova

L’estudi pretén posar en comú les línies estratègiques per millorar el comerç i la restauració al nostre municipi

Avui es farà l'acte de presentació de l'Estudi de planificació comercial de Pineda de Mar, amb l’objectiu de ser una primera posada en comú de les línies estratègiques per millorar el comerç i la restauració.

Per això, la Regidora de Turisme, Comerç i Consum, Carme Aragonès, ha convidat tots els comerciants, federats o no, i als restauradors i del sector serveis, a participar en la reunió d'avui. La trobada es farà avui a 2/4 de 9 del vespre al Centre Innova. L'Estudi de Planificació comercial s'ha fet amb l'assistència tècnica del programa d'ordenació comercial de serveis al comerç de la Diputació de Barcelona.

Carme Aragonès, ha dit que l'estudi mostra les línies d'actuació per dinamitzar els sectors de comerç i serveis al municipi. La Regidora Carme Aragonès ha dit que l'estudi estableix unes zones d'actuació prioritàries on es concentra el major nombre d'establiments comercials i marca com a punts dèbils, la situació econòmica i el discontinu comercial dels carrers de Pineda.

L'empresa Procom serà l'encarregada de fer aquesta exposició. A la trobada també hi serà l'alcalde de Pineda, Xavier Amor que respondrà a diverses qüestions que preocupen.