El Road Show de la Fundació Mutual de Conductors per als joves de Pineda de Mar el 12 d’abril al Centre Cultural i Recreatiu

Els joves assistiran a una representació multimèdia que mostra les conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues

La fundació privada sense ànim de lucre Mutual de Conductors, amb la col•laboració de la Regidoria de Salut i la Policia Municipal de l’Ajuntament de Pineda de Mar, presentarà el proper 12 d’abril a la Sala Gran del Centre Cultural, una nova adaptació del Road Show per als 280 alumnes de 4t d’ESO que hi ha al municipi.


Es tracta d’un programa d'educació viària que endinsa els joves en el simulacre d'un accident de trànsit, representat en un teatre pels mateixos protagonistes de la desgràcia.


Promogut per Fundació Mutual de Conductors, el Servei Català de Trànsit i TRAFPOL, el Road Show recrea la nit d'un jove, un dissabte de discoteca, que acaba amb la tragèdia inesperada d'un accident de trànsit amb terribles conseqüències. Mitjançant una escenificació multimèdia i els testimonis reals dels metges de serveis d’emergències, els bombers i la policia, així com el testimoniatge verídic de la víctima amb lesió medul·lar i els seus familiars. Es pretén alertar el jovent sobre les greus conseqüències de conduir sota els efectes de l’alcohol o les drogues.


Amb l’objectiu d’educar en valors i la prevenció d’accidents de trànsit entre la població adolescent, mitjançant el Road Show, es fa arribar, cada any, un missatge de conscienciació contundent sobre els perills de la conducció en determinades circumstàncies de risc.
La presentació es farà al Centre Cultural i Recreatiu el proper 12 d’abril a les 12.30 h.