Els llibres al carrer, una nova activitat dins la campanya “A Pineda de Mar, el civisme ets tu”

Es tracta d’una jornada d’intercanvi de llibres de segona mà que tindrà lloc el proper 27 d’abril

Amb els objectius de promoure la reutilització dels llibres mitjançant l’intercanvi i fomentar l'esperit de comunitat mitjançant el contacte dels ciutadans de Pineda de Mar, s’ha organitzat l’activitat Els llibres al carrer, dins el Pla d’Acció pel Civisme, aprovat pel consistori pinedenc.

 

Durant un dia es bescanviaran llibres de totes les edats,  ja utilitzats, que  s’hauran recollit amb anterioritat. Per cada llibre que es dóna, es lliura un tiquet que serveix per poder agafar un nou llibre el dia de la celebració. Tothom pot participar a l’activitat mitjançant l’intercanvi o bé comprant llibres al preu simbòlic d’1 €.


Prèviament, però, cal recollir els llibres. La campanya de recollida de llibres és del 8 al 23 d'abril. S'accepten novel.les, contes, assaigs de diferents temes (excepte llibres de text i enciclopèdies). Es prega que els llibres estiguin en bon estat. Per cada llibre dipositat en els punts de recollida l'interessat rebrà un tiquet per bescanvir-lo per un altre llibre exposat en els estands de la jornada del 27 d'abril. Per adquisicions sense tiquet es pagarà el preu simbòlic d'1 euro que serà destinat a fons solidaris i/o a augmentar el fons documental de les Biblioteques municipals.


Punts de recollida:
Can Comas, Biblioteques, Casals d'avis, Llars d’Infants municipals, Escoles de Primària i Instituts.


Jornada d’Intercanvi
Data: 27 d’abril de 2013
Hora: 11:00 a 20:00 h.
Lloc: Pl. Catalunya i Carrer de la Vila. En cas de pluja, a l’antiga biblioteca (pl. Mèlies)