Curs a l'Innova sobre l'ús de l'Ipad i Iphone per potenciar l'empresa i els negocis

Comença l’11 d’abril i consta de 10 sessions

Les noves tecnologies poden afavorir la creació de nous negocis, i també potenciar les iniciatives empresarials d'autònoms i emprenedors. Per això, el Centre Innova de Pineda ha preparat un programa de cursos dedicats a les noves tecnologies, que començarà amb un dedicat a l'Ipad i l'Iphone, a càrrec de Marc Gàlvez, enginyer tècnic de Telecomunicacions i formador. Marc Gàlvez ha explicat que hi ha exemples de com poden ajudar les noves tecnologies a potenciar l'empresa, i alhora, és un camp on es poden crear noves activitats econòmiques.

 

El curs d'Ipad i Iphone que comença la setmana que ve al Centre Innova està dirigit a emprenedors, autònoms i empresaris que vulguin treure el màxim de partit als Iphones i tauletes per millorar el seu negoci, segons ha explicat Marc Gàlvez.

 

El curs d'Ipad i Iphone comença el dijous dia 11 d'abril i es farà durant 10 sessions al Centre Innova de Pineda, cada dijous de 7 de la tarda a 9 del vespre, fins al 13 de juny. El preu de la inscripció és de 80 euros. Per apuntar-vos ho heu de fer al mail: marcgalvez@gmail.com