L'Ajuntament de Pineda de Mar potencia la policia de proximitat als barris

L’equip de proximitat està format per set agents

L'Ajuntament de Pineda potencia la policia de barri amb nous agents de la plantilla que ara estaran a peu de carrer i amb una atenció més pròxima a la ciutadania, a diverses dependències municipals, als barris. Dos nous agents de la plantilla de la Policia Local s'incorporen a l'equip de policia de proximitat, que ara està format per set agents. Treballen en horari de matí i tarda, de dilluns a divendres, realitzant patrullatge a peu pels sis sectors en què s'ha dividit la població. Aquests sectors són Poblenou, zona Centre, el Carme, les Creus i urbanitzacions i el front marítim de Pineda.

La Policia Local vol oferir així, un tracte personalitzat i pròxim a la ciutadania ja que els agents de barri visitaran de forma periòdica les escoles, comerços i entitats. La Policia de barri també vetllarà per la seguretat, l'espai públic i el civisme. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que l'objectiu és guanyar en proximitat.

A més, els ciutadans podran demanar una entrevista personal amb el seu policia de barri, a les dependències municipals més pròximes. A Poblenou, al centre Innova. A la zona centre, a Can Comas. Al Carme, a la Biblioteca Serra i Moret. A les Creus i urbanitzacions, a la masia Mas Rafart i per als veïns del sector de Can Pelai i Diagonal, a les oficines de Ràdio Pineda. L'alcalde de Pineda ha dit l'objectiu principal de la policia de barri és conèixer millor el dia a dia de les persones i dels barris.

L'inspector en cap de la Policia Local de Pineda, Carles Santacreu, ha explicat que l'objectiu és fer més patrullatge, sobretot a peu. En aquest sentit, ha epxlicat que més presència policial a la via pública ''millorarà la percepció de la seguretat al conjunt de Pineda''.

Podeu contactar amb la Policia Local al telèfon 937629600 i per correu electrònic a l’adreça policiaproximitat@pinedademar.org . També podeu seguir la Policia Local a facebook.com/policialocalpinedademar i a Twitter @PLPinedadeMar.
 

Arxius adjunts