Última setmana per apuntar-se al curs de Monitors de Lleure Infantil i Juvenil

El curs, organitzat per l’Ajuntament de Pineda de Mar, començarà el proper 7 d’abril

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar organitza de cara als mesos d'abril i maig un Curs de Monitors de Lleure Infantil i Juvenil dirigit a joves interessats a treballar de cara a l'estiu en el sector del lleure o persones que estiguin a l'atur i vulguin obrir les seves possibilitats professionals.

El tècnic de Joventut de l'Ajuntament de Pineda Javier Naya ha dit que el curs té diferents sortides professionals com ara treballar en casals d'estiu, monitors de colònies, hotels o bé com a monitor de lleure en un menjador escolar. Les classes es faran a les instal·lacions de l'Escola d'Adults. El preu del curs és de 150 € pels alumnes empadronats a Pineda de Mar  i de 185 € per la resta.

Javier Naya ha dit que el curs començarà el 7 d'abril i es farà tots els caps de setmana fins el 19 de maig. Els interessats en apuntar-se al curs us heu de dirigir aquesta setmana a Can Comas. Cal portar dues fotografies de carnet i una fotocòpia del DNI. De fet, tindreu més informació de tota la documentació necessària al Punt d'Informació Juvenil de Can Comas.