Comencen les obres de la nova Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Pineda de Mar

L'atenció a la ciutadania s'ofereix de forma provisional a l'oficina de turisme, a la dreta de l'edifici de l'Ajuntament

Les obres de la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Pineda de Mar han començat aquesta setmana, a les dependències que fins ara ocupava la sala d'exposicions municipal, a l'ala esquerra de l'Ajuntament. Les obres també s'extenen a la  l'entrada principal de l'Ajuntament, a la planta baixa, on fins ara es trobava l'oficina. Des d'ara i mentre durin les obres, l'OAC està instal•lada, de forma provisional, a l'ala dreta de l'Ajuntament, a l'oficina de turisme que alhora s'ha traslladat uns metres fins a l'edifici de Can Comas, a la mateixa plaça Catalunya. Les exposicions que acollia la sala municipal, des d'ara es faran depenent del contingut, a d'altres espais municipals com Can Comas o la Biblioteca Serra i Moret.
El pressupost de les obres de la nova OAC és de 240.000€ que estan finançades al 50% per una subvenció de la Generalitat de Catalunya i per l'Ajuntament de Pineda de Mar.  

Millora de l'atenció a la ciutadania
Un dels objectius del nou emplaçament de l'OAC és la millora de l'atenció que serà més propera a la ciutadania amb l'eliminació de barreres i l'atenció personalitzada en taules en comptes de taulells. També s'incorporaran un gestor de cues per ordenar l'atenció, una sala d'espera on els ciutadans podran esperar asseguts el seu torn o podran trobar un espai per emplenar instàncies. L'atenció també serà més confidencial, gràcies a la separació entre la sala d'espera i la sala d'atenció. També s'ordena l'actual planta baixa amb un espai d'atenció ràpida, informació i recollida de tiquet de cua, al centre, i al fons a la dreta, amb sales de reunions per atendre les visites amb tècnics municipals. Així, s'evitarà que el ciutadà hagi d'accedir a les diferents plantes de l'Ajuntament per fer tràmits o reunions.

 
Les obres de la nova Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Pineda de Mar és  previst que durin uns set mesos.