L'Ajuntament de Pineda de Mar signa un conveni amb la Confraria de Poblenou

L'AC Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent organitza la processó de Divendres Sant

L’Ajuntament de Pineda de Mar i l’Associació Cultural Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent, han signat un conveni que té com a objectiu establir la col•laboració de l’entitat en l’organització dels diferents actes culturals i populars que es desenvolupen al barri de Poblenou.

L'Associació, coneguda popularment com “La Cofradia”, és una de les principals entitats de Poblenou, i participa activament en la vida social i cultural de barri, motiu pel qual tant l’Ajuntament pinedenc com la pròpia entitat han coincidit en la necessitat de formalitzar aquesta tasca amb un conveni de col•laboració.

L’Ajuntament de Pineda de Mar, a través de la Regidoria de Cultura i Ciutadania, i “La Cofradia” han acordat la col•laboració en l’organització de la Processó de Setmana Santa, la fira comercial Firasud, la Festa Major de Poblenou, la Revetlla d’Agost i la Fira d’Entitats.

La principal activitat de l’Associació Cultural Mare de Déu dels Dolors i el Crist Jacent és la  multitudinària Processó de Setmana Santa, que tindrà lloc Divendres Sant, pels carrers Poblenou.