L'Escola Municipal de Música de Pineda de Mar participarà diumenge a la gran Cantata de Barcelona

21 nens i nenes de Pineda de Mar participaran a la Cantata 'El nen enamorat de la lluna'

L'Escola Municipal de Música de Pineda participarà diumenge en una gran Cantata al Fòrum de Barcelona, amb escoles de música d'arreu de Catalunya. 21 nens i nenes de Pineda participaran a la Cantata 'El nen enamorat de la lluna', que serà interpretada per 2.500 alumnes d'entre 4 i 8 anys de 54 escoles de música d'arreu de Catalunya.

Aquest esdeveniment s’organitza en motiu del 20è aniversari de l'ACEM, l'Associació Catalana d'Escoles de Música, i el fet de participar és un gran repte per als nens i nenes estudiants de música. Així ho ha epxlicat la professora de coral, Teresa Durbau. De fet, l'Escola Municipal de Música treballa el cant coral com a part dels estudis musicals i l'aprenentatge, amb els nens i nenes més petits, es fa de forma lúdica.

La cantata està formada per 6 cançons que van acompanyades d'una història que fa de fil conductor i explica les peripècies d'un nen que s'enamora de la lluna. Les veus dels alumnes aniran acompanyades per un quartet de músics.

El dia de la Cantata es posa a la venda el conte acompanyat d'un CD amb la versió teatralitzada de la cantata i les partitures de les cançons.

L' ACEM preveu  l’assistència aproximada de  5.000 persones. La cantata es farà a l'Auditori gran del Parc del Fòrum de Barcelona.