La Delegada de Costes del Ministeri de Medi Ambient es compromet a una actuació per recuperar el Passeig de Mar

300 metres lineals del passeig marítim de Pineda de Mar han quedat destrossats pels efectes de l'últim temporal

La Delegació de Costes del Ministeri de Medi Ambient s'ha compromès a arranjar el Passeig de Mar de Pineda de Mar amb una actuació que pot tenir un cost proper al milió d'euros segons la primera estimació dels tècnics Demarcació de Costes a Catalunya.
Així ho va dir ahir la delegada de Costes a Catalunya, Maria Toledano, del Ministeri de Medi Ambient, en la reunió mantinguda amb l'alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, acompanyat de regidors i portaveus municipals i en la posterior visita a la zona afectada.
L'alcalde ha demanat la intervenció urgent del departament de Costes per reparar el tram de passeig malmès per la llevantada.

Segons ha dit Maria Toledano, es tramitarà la reparació del Passeig de Mar “per la via d'emergència” i s'intentarà que el passeig estigui completament arranjat per l'estiu.

La delegada de Costes a Catalunya, Maria Toledano, del Ministeri de Medi Ambient, ha dit que el passeig de Mar de Pineda és el més afectat pel temporal de tot el Maresme i el que tindrà un cost més alt, ja que els tècnics han dit que s'ha de construir una nova escullera, entre d'altres millores necessàries.

 Toledano ha dit també que el Ministeri no preveu aportar sorra a les platges de l'Alt Maresme.

Segons ha informat el el regidor coordinador de l'Àrea Territorial i Medi Ambient, Jordi Masnou, es tancarà al trànsit 300 metres del carril bici del passeig, com a mesura preventiva.