9a Cantada Escolar a Pineda de Mar

Enguany es farà al Camp de Futbol de Can Xaubet i s’interpreteran peces de The Beatles

El proper divendres 22 de març  el Camp de Futbol de Can Xaubet acollirà una nova edició  de la tradicional Cantada Escolar en què més de 1.500 nens i nenes interpretaran diferents peces d’un dels grups musicals més emblemàtics de la música pop: The Beatles (enguany se celebra el 50è aniversari de la publicació del seu primer disc).

La selecció de les cançons i les seves adaptacions per tal que puguin ser cantades pels alumnes ha estat una tasca realitzada pel Grup de Treball dels Mestres de Música de les escoles de Pineda de Mar. La música que acompanya les cançons serà interpretada en directe per un conjunt musical compost de guitarra acústica, guitarra elèctrica, baix, teclats i bateria.

Les escoles participants són: Aloc, Antoni Doltra, Horitzó, Jaume I, Mare de Déu del Roser, Mediterrània, Montpalau, Poblenou, Sant Jordi, Horitzó de Pineda de Mar i la Minerva de Calella

L’entrada és gratuïta. L’obertura de portes per a l’entrada dels pares, mares i familiars serà a les 10.45 h. En cas mal temps,  l’acte  s’ajorna  per després de Setmana Santa.