L’AEiG Montpalau de Pineda de Mar ha estat guardonat amb el Premi d'Educació en el Lleure de la Fundació Lluís Carulla

Coincidint amb el 50 è aniversari de l'entitat, és un reconeixement genèric a la tasca desenvolupada

El projecte premiat és L'Aplec de l'Erola, la renaixença d'un poble del Montnegre.  Segons la mateixa Fundació Lluís Carulla, es premia el sentiment de pertinença al país des d'un punt de vista lingüístic, cultural i històric i per fer un servei a la comunitat amb aprenentatge de competències, habilitats i valors.

El proper dilluns 18 de març de 2013 l’AEiG Montpalau rebrà el Premi al Palau Robert de la Generalitat de Catalunya, de mans de la Consellera de Benestar i Família, Neus Munté i la Presidenta de la  Fundació Lluís Carulla, Montserrat Carulla. També hi serà present el Director General de Joventut, Antoni Reig, així com el President del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, Sergi Contreras.

A l'acte hi seran els responsables de l'AEiG Montpalau de Pineda de Mar, així com l'Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, la Regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda i la Regidora de Joventut, Sandra Villarte. També s'hi ha convidat a Daniel Rangil i a Teresa Montasell, pioners i recuperadors de l'Aplec de l'Erola d'Hortsavinyà.

A nivell intern l’entitat està molt contenta, sobretot perquè els seus integrants se senten molt orgullosos de contribuir a la consecució d’una societat millor. És un premi pel Cau, però també un premi per Pineda de Mar. Per nosaltres és un reconeixement a la feina que fem, han dit membres d’El Cau.