L'Ajuntament de Pineda de Mar demanarà al departament de Costes la intervenció urgent per reparar el passeig de mar destrossat pel temporal de llevant

Un total de 25 persones dels equips de neteja, jardineria i pintura s'ocupen de les tasques de retirada de la brutícia, canyes, troncs i tot el que el mar ha dipositat a la platja i al passeig

La Brigada d'Obres i Serveis de l'Ajuntament de Pineda continua treballant al passeig de mar amb la previsió de poder obrir, avui mateix, el tram més afectat pel temporal, entre l'estació i la riera. Tots els efectius de la Brigada municipal estan treballant aquests últims dies, matí i tarda, per netejar i deixar enllestit tot el front marítim de Pineda, molt afectat per l'últim temporal de llevant d'aquesta setmana. Un total de 25 persones dels equips de neteja i jardineria als quals s'ha sumat l'equip de pintura s'ocupen de les tasques de retirada de la brutícia, canyes, troncs i tot el que el mar ha dipositat a la platja i al passeig. Al personal s'hi ha d'afegir la maquinària com les retroexcavadores i màquines de neteja. Les cubes han estat buidant l'aigua dels passos subterranis que també s'estan netejant. També s'han delimitat els camins coberts de sorra. El tram de passeig de la riera a Poblenou és obert i des de l'estació fins al terme de Santa Susanna, es neteja aquesta tarda, encara que hi ha feina per dies, segons ha informat la Brigada municipal.

L'alcalde de Pineda demanarà l'actuació urgent de Costes

Dimecres que ve, l'alcalde de Pineda es reunirà amb el departament de Costes per informar de l'avaluació dels danys al passeig de mar. Xavier Amor demanarà la intervenció urgent del departament de Costes per reparar el tram de passeig malmès per la llevantada. L'Ajuntament pinedenc està fent l'avaluació de les destrosses al passeig. Les més visibles són les lloses de formigó aixecades. Hi ha dues dutxes de la platja que han desaparegut pel temporal, canonades al descobert i també es valoren els danys a les palmeres i als arbres del passeig.

El temporal i les seves conseqüències també ha portat molts veïns i curiosos a la platja i la Policia Local també ha fet tasques de vigilància a la zona.