S’inicia el periode d’inscripcions de Vacances en Família del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya

Les famílies nombroses i/o monoparentals gaudiran d'un 10% de descompte

Ja es poden fer les preinscripcions al programa Vacances en família que organitza el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut i els albergs  de la XANASCAT.

L’objectiu és potenciar el lleure familiar, la convivència dels membres de la unitat familiar entre ells i la resta de famílies. El programa està adreçat a aquelles famílies residents a Catalunya amb infants fins als 17 anys d’edat. El programa ofereix la possibilitat de gaudir d’unes vacances a preus molt avantatjosos en diferents períodes: Setmana Santa, vacances d’estiu, ponts i caps de setmana.

Per la 1a convocatòria ja podeu fer les inscripcions fins el 25 de febrer. Per la segona convocatòria es pot fer des de l'1 de juliol fins el dia 22 de juliol. Les preinscripcions s'han de fer a través d'Internet i concretament des de l'oficina virtual de tràmits a www.gencat.cat.

Les famílies nombroses i/o monoparentals gaudiran d'un 10% de descompte, que s'haurà d'indicar en el moment de fer la preinscripció.

Per a més informació us podeu adreçar a l'Oficina de Benestar Social i Família de Pineda, al carrer Salvador Genís i Bech nº 9-13. Tel. 937621234.