2300 persones desfilaran aquest dissabte a la Rua de Carnaval de l'Alt Maresme

La darrera edició la va guanyar una comparsa de Tossa de Mar

Tot a punt per la celebració dissabte del Carnaval de l'Alt Maresme, que sortirà de Poblenou a les set de la tarda i acabarà a Calella. La participació prevista és de 2300 persones disfressades, que desfilaran a la Rua repartides en 24 comparses amb carrosses i 21 grups. El Carnaval de l'Alt Maresme ha superat les inscripcions de l'any passat amb 500 persones més.

La Rua està organitzada per la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme i compta amb un pressupost de 22.000€, que financen conjuntament els Ajuntaments de Pineda i Calella. La regidora de Joventut i Activitats Populars, Sandra Villarte, ha destacat la tasca de la Comissió del Carnaval, que ha fet possible l'èxit d'assistència previst per aquest dissabte. La quantia dels premis fa que vinguin comparses destacades i de molta qualitat d'arreu de Catalunya. En total es donen 12.000 euros a les comparses, repartits en diversos premis: el primer és de 2700 €, el segon és de 1500€ i el tercer premi de 1050 €. El president de la Comissió del Carnaval de l'Alt Maresme, Pere Moragues, ha dit que les comparses ofereixen un gran espectacle. Com a novetat, aquest any es farà un concurs de curtmetratges en què també hi ha premis econòmics. D'altra banda, el fet que la Rua faci un recorregut relativament curt, li dóna encara més vistositat, segons ha dit Pere Moragues.

La rua sortirà de la plaça nova de Poblenou aquest dissabte a les 7 de la tarda, passarà per l'Avinguda Mediterrani i Hispanitat i, a Calella, pel carrer Església i Indústria. La previsió és que el ball i l'entrega de premis comenci a les 11 de la nit a la FàbricaLlobet.