Celebració del Dia Mundial de Lluita contra el Càncer a Pineda de Mar

Enguany, la seu de les activitats serà la Biblioteca M. Serra i Moret

Amb motiu del Dia Mundial de Lluita contra el Càncer i en el marc del Pla d’Acció pel Civisme, l’Ajuntament de Pineda de Mar ha organitzat una exposició i una xerrada, a Biblioteca M. Serra i Moret.

Exposició “El tabac al descobert” cedida per l’Àrea de Salut Pública de Diputació de Barcelona. Deu plafons ajuden a qüestionar-se sobre els riscos del tabac i què ens empeny a fumar.  Tot i que és una exposició adreçada sobretot a joves,  és molt recomanable per adults.
Data: de l’1 al 15 de febrer de 2013

Xerrada “I si vull deixar de fumar, què?” a càrrec de Rosa Blanca Muñoz, infermera del CAP de Pineda. Donarà eines per trobar el millor moment per deixar de fumar, informarà de què s’ha de tenir en compte a l’hora de prendre aquesta decisió, què ens trobarem els primers dies i més endavant i de quins recursos disposem que ens puguin donar un cop de mà. 
Data: 14 de febrer de 2013

El càncer de pulmó és el segon amb més incidència en homes a Catalunya (15,1%) i el de boca i faringe ja afecta a un 4%;  en les dones , el càncer de pulmó ha passat de l’onzè lloc al quart.