Vols ser Civiagent?

La reunió tindrà lloc dimecres, 13 de febrer a les 20.00 a Can Comas

El proper dimecres 13 de febrer se celebrarà la reunió de voluntaris interessats a formar part del col·lectiu de CIVIAGENTS vinculats al Pla d'Acció pel Civisme que promou l’Ajuntament de Pineda de Mar aquest 2013, sota el lema A Pineda de Mar, el Civisme ets tu.

Si heu anat a alguna de les reunions de presentació d'aquest Pla, ja sabreu que es tracta d'una acció que pretén fomentar la cooperació i coparticipació entre veïns per arribar a un bé comú per Pineda, bé sigui en l'àmbit de medi ambient, com social o solidari.

En la reunió es valorarà les diferents propostes que aportin els assistents, per exemple, la recuperació d'algun espai de patrimoni cultural o paisatgístic, la creació de xarxes per promoure alguna acció solidària o de creació de consciència per a la sostenibilitat...

Si esteu interessats a dir-hi la vostra i a participar-hi, us esperem a la reunió que tindrà lloc a Can Comas, a les 20.00 h.   

Els objectius fonamentals d’aquesta acció són:

  •     Fomentar el treball en equip, la cooperació i la coordinació i la participació entre persones de totes les edat per un bé comú.
  •     Promoure un canvi d’hàbits en la ciutadania envers el civisme.