Fernando Brea, Delegat del Govern de la Generalitat es reuneix amb Xavier Amor, Alcalde de Pineda de Mar

El Delegat ha signat al Llibre d'Honor de la Vila

El Delegat del govern català ha dit que en relació amb la seguretat a Pineda i l'Alt Maresme, les dades mostren uns índexs baixos de delictes si es compara amb altres poblacions de població similar, tot i ''els darrers casos molt mediàtics en relació amb els delictes amb violència a domicilis a diversos pobles de Catalunya''. El Delegat de la Generalitat per les comarques de Barcelona, Fernando Brea, s'ha interessat per les qüestions que més preocupen als veïns de Pineda, en una reunió que ha mantingut amb l'Alcalde de Pineda, Xavier Amor. Fernando Brea ha dit que l'aspecte que més preocupa a la Generalitat són les dades d'atur, i en relació amb Pineda, el tancament de Gallostra.

El Delegat de la Generalitat per les comarques de Barcelona, Fernando Brea, també ha dit que l'alcalde pinedenc li ha demanat que el govern català prioritzi les millores en la planta de pretractament del costat del cementiri i agilitzi la construcció de l'Institut Pineda. Fernando Brea ha dit que es posa a disposició de Pineda per treballar per aquestes qüestions. També ha dit que la Generalitat té un finançament molt deficitari.

L'alcalde de Pineda, Xavier Amor ha dit que ha demanat al Delegat de la Generalitat ''la màxima col.laboració entre les dues administracions''. Xavier Amor ha dit que l'Ajuntament de Pineda continuarà insistint a la Generalitat la millora de la instal.lació de la Depuradora així com el tercer institu pinedenc.

El Delegat del Govern ha signat al llibre d'honor de la Casa de la Vila i s'ha interessat per algunes obres artístiques de Perpinyà, i els tapissos de Tharrats que té l'Ajuntament pinedenc. També ha conegut la Fundació Tharrats de Can Comas i el seu fons de litografies i pintures de diversos autors catalans.