Votació popular concurs de cartells de la Mostra Nacional de Teatre Amateur 2013

El número d’obres presentades es de 45

Fins el 28 de febrer és oberta la votació popular per triar el cartell anunciador de l'onzena edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur que s'ha de celebrar a Pineda els dies 3, 4 i 5 de maig.

En total s'han presentat 45 obres arribades des de diversos punts del país, que restaran exposades durant el mes de febrer a la Sala Brossa de  Can Comas. Els visitants de l'exposició podran triar els tres cartells que al seu parer han de ser finalistes. Les butlletes per votar les trobaran a la mateixa sala.

El resultat de la consulta popular serà un dels vots del jurat qualificador que es reunirà el proper 1 de març. A més del vot popular, el jurat serà integrat per dos representants municipals, dos del Centre Cultural i Recreatiu i un professional del sector d'arts gràfiques.

La Mostra Nacional de Teatre Amateur s'ha consolidat al llarg dels anys com un dels certamens amb més prestigi dins de l'escena no professional de Catalunya, gràcies al qual, en la darrera edició, Pineda de Mar es va convertir en punt de trobada de més d'una quarentena de companyies teatrals i d'aficionats al teatre d'arreu del territori.

La Federació de grups de Teatre Amateur de Catalunya, el Centre Cultural i Recreatiu i la regidoria de Cultura, estan treballant ja en els darrers detalls de l'edició de la Mostra 2013, es preveu que enguany siguin més de quaranta les companyies participants.