Presentació en roda de premsa del Pla d'Acció pel Civisme

Dissabte vinent es farà la presentació pública a les 12 del migdia a la Sala de Plens

Sota el lema de “A Pineda de Mar, el civisme ets tu”, l'alcalde de Pineda, Xavier Amor,  ha presentat aquest migdia el Pla d'Acció pel Civisme que impulsa l'Ajuntament de Pineda per aquest 2013. Xavier Amor ha estat acompanyat del Regidor de l'Area de Qualitat de Vida, Santiago Macip i de la Regidora de Cultura i Ciutadania, Sònia Moraleda.

Aquest mes de gener s'engega el Pla d'Acció pel Civisme de Pineda de Mar. Un pla que mostra un programa d'accions educatives de foment dels valors i de comportaments cívics. També preveu una gran campanya de promoció d'accions cíviques i de missatges en positiu, i un programa per a escoles i instituts i també les entitats.

Xavier Amor, ha explicat que aquest Pla de Civisme comportarà una campanya de conscienciació ciutadana i durarà tot l'any amb diverses propostes i activitats i ha explicat el eixos que tindrà. Xavier Amor ha dit que cal fer pedagogia de la necessitat de cuidar l'espai públic.

El primer tinent d'alcalde, Santiago Macip que també és regidor de Seguretat Pública i Mobilitat, i de l'Àrea de Qualitat de Vida, ha dit que aquest pla d'acció ''està lliure de partidismes i només busca el compromís de tota la ciutadania''. Santiago Macip ha dit que les accions que es duen a terme des de les escoles volen promocionar accions cíviques a Pineda ''que siguin visibles i que es traslladin a les famílies''.

Dissabte es farà la presentació pública del Pla d'Acció pel Civisme en un acte a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Pineda i s'ha convidat a totes les entitats i ciutadans que hi vulguin assistir.

També s'ha anunciat per dilluns vinent una primera trobada de treball amb les entitats municipals a les 8 del vespre a la Sala de Plens de l'Ajuntament.
 

Arxius adjunts