Del 8 al 16 de Febrer, Pineda de Mar celebra la Festa de Carnestoltes

La novetat d’enguany és el I Concurs de Curtmetratges del Carnestoltes de l'Alt Maresme

Un any més,  a Pineda de Mar regnarà la festa i la disbauxa; les disfresses, màscares i comparses ompliran de llum i color els carrers; la música és la protagonista de balls, rues i desfilades…

Els barris celebraran la Festa i faran xocolatades per a petits i grans. La rua del dissabte, tradicionalment només per les Ampa's, enguany  s'ha decidit obrir-la a tothom, ja sigui de forma  individual, en grup o en comparsa. També es modifica el recorrugt que finalitzarà a la Pl. Biblioteca, més espaiosa,  i l'animació infantil de la fi de festa, que es farà amb discomòbil, amb el desig que la mainada assistent tingui una participació més activa.

El dissabte dia 16 de febrer, al matí, es farà una cercavila a càrrec de la Comissió del Carnestoltes de l'Alt Maresme, pel mateix recorregut de la rua que es farà a la tarda, així com el I Concurs de Curtmetratges del Carnestoltes de l’Alt Maresme.

Quant a les comparses participants a la rua de l'Alt Maresme seran al voltant d'una vintena. A la rua de Pineda centre (diumenge al matí), fins avui, s’hi han apuntat onze comparses.

Com sempre, en acabar la Rua de Pineda Centre (diumenge matí), se celebrarà una nova edició de l’Escudellada Popular, a la plaça Mèlies, organitzada per la Xarxa d’Iniciatives Pinedenques.

 

Arxius adjunts