Pineda de Mar, seu de la sisena edició de l’Spanish Open Karate Championships

Es comptarà amb la presència de karatekes de reconegut prestigi nacional i internacional

El dissabte 9 de Febrer de 2013  se celebrarà al Complex Esportiu Can Xaubet  la sisena edició del l’Spanish Open Karate Championships de Karate Kyokushinkai. Aquest esdeveniment és el més important de caràcter internacional organitzat per IKO Spain i reconegut per la Internacional Kyokushinkai-kan Organization (IKO) com campionat oficial en el seu calendari d'activitats internacionals.

Es comptarà amb la presència de karatekes de reconegut prestigi nacional i internacional. Competidors de Rússia, Polònia, Ukrania, França i del nostre país,  entre altres, s'enfrontaran en els diferents pesos de les categories Juvenil, Júnior, Promesa Sènior i Sènior Absolut en la modalitat de combat al K.O. amb tota la duresa que suposa i en les diferents categories de Katas demostrant la destresa en la tècnica. En totes les categories es realitzarà competició tant masculina com femenina.

El Campionat es distribuirà en sessió de matí, en horari de 10 a 13 h, on es realitzaran totes les eliminatòries i semifinals de katas i combat, a excepció de la semifinals en la categoria de combat Sènior Absolut masculí i femení ja que s'haurà de superar la prova de trencaments de fustes amb puny, cant de la mà, colze i peu que es realitzarà durant la sessió de tarda, en horari de 16 a 20 h. junt amb les finals de totes les categories tant de combat com de katas. S'intercalarà una exhibició de karate infantil al mati i una altra de cinturons negres a la tarda.

Aquest Open Internacional será la finestra que comuniqui i comparteixi amb la resta de països del món la capacitat organitzativa d’IKO Spain i la qualitat en la competició i dels competidors participants.