Paquita Pérez, guanyadora dels 1500€ de la campanya de Nadal, ha rebut els vals de compra

El sorteig es va fer el 5 de gener

L'Associació de comerciants i empresaris de serveis Gent de Pineda ha fet entrega aquest dijous a la tarda dels vals per valor de 1500€ del sorteig de la campanya de Nadal a la guanyadora, Paquita Pérez. El sorteig es va fer el 5 de gener i va sortir la butlleta d'aquesta veïna de Sant Pol de Mar, que va dipositar-la al restaurant Pepet. Avui ha rebut els vals de compra de mans de la presidenta de Gent de Pineda, Maria José Sanchez i del propietari del restaurant Pepet, Raimundo Moral.

La guanyadora, Paquita Pérez, s'ha mostrat molt il.lusionada i ha dit que renovarà productes de la llar, electrodomèstics i roba, a més de celebrar-ho al restaurant que li ha donat la sort. També aprofitarà per descobrir nous establiments. Raimundo Moral, propietari del restaurant Pepet ha dit que està molt content d'haver donat el premi, junt amb l'Associació de Comerciants.

La presidenta de Gent de Pineda, Maria José Sánchez ha fent un bon balanç de la campanya de Nadal i del sorteig. També ha dit que el fet que hagi tocat a una veïna de Sant Pol demostra que també hi ha persones d'altres poblacions que es desplacen a Pineda per la qualitat dels establiments i serveis. La guanyadora ha rebut els 1500 euros en vals de 50, 20 i 10 euros que podrà gastar als comerços associats a Gent de Pineda.