Els Pastorets Solidaris aconsegueixen 1.786 € destinats a Càrites de Santa Maria

La majoria dels membres del consistori municipal hi va participar com actors

La representació dels Pastorets solidaris ha aconseguit recaptar 1.786€ per Càrites de la Parròquia de Santa Maria. Els Pastorets es van veure ahir per darrer cop aquesta temporada. El públic que omplia la sala, a més de gaudir amb la funció, també van poder veure en escena a la majoria dels membres del Consistori Municipal, encapçalats pel l’Alcalde Xavier Amor. A l’entreacte de la funció, el President del Centre Cultural, Joaquim Gibert, acompanyat de la Regidora de Cultura, Sònia Moraleda i l’Alcalde de Pineda, Xavier Amor, varen agrair la col•laboració i la solidaritat del públic.

El President del Centre, també va tenir un record molt especial per l’actriu Anna Lizaran i el President del Grup Germanor de Malgrat de Mar, que ens van deixar aquesta setmana passada, i als quals es va dedicar la funció d’ahir. Un petit homenatge per a dues grans persones.

També hi va ser present la portaveu de Caritas, Raquel Camps, i el rector de Santa Maria de Pineda, Josep Casellas, que van voler destacar la ''bona voluntat de moltes persones en ajudar els més desfavorits''.

Després de les cinc funcions dels Pastorets, el diumenge vinent arriben els Pastorrats, la versió satírica d’aquest espectacle nadalenc que amb guió de Xevi Gómez i David Verdaguer, es representaran els dies 20, 26 i 27 de gener. Els diumenges a les 6 de la tarda i el dissabte a les 10 de la nit.