Pineda de Mar participa en la Marató de TV3

Organitzats diversos actes solidaris per a col·laborar amb la campanya d'enguany, dedicada a la lluita contra el càncer.

Un any mes, la nostra vila participarà en la iniciativa solidària "la Marató de TV3", que en aquesta edició dedicarà els fons recaptats a la lluita contra el càncer.

Així, divendres s'inaugura a la Biblioteca Serra i Moret l'exposició de Joan Moreno titulada "El meu 2010: Una experiència de supervivència al càncer", que es podrà visitar divendres i dissabte.

Els mateixos dies, divendres i dissabte, i també a la Biblioteca Serra i Moret, es durà a terme un taller de gravat per il·lustrar el llibre gegant de la Marató de TV3, a càrrec de Mireia Córdoba. Ambdòs actes són organitzats conjuntament per la Biblioteca i la Fundació Tharrats.

El dissabte, el Centre d'Estudis Arqueològics ha organitzat una caminada solidària, amb recollida de joguines, i amb sortida des de la plaça de les Mèlies a les 9.00 h.

I dissabte al vespre, diverses entitats de la vila, així com al regidoria de Cultura i Ciutadania han organitzat un sopar solidari. Trobareu tota la informació al respecte aquí.

Finalment, diumenge al matí, a la plaça de les Mèlies, es duran a terme tot un seguit d'actes vinculats a la Marató. A migdia, a l'Escola Sant Jordi, l'Escola Municipal de Música ha organitzat "Sons solidaris", un concert de Nadal, la recaptació del qual anirà destinada a la Marató.

Podeu trobar més detalls sobre aquests actes a l'agenda de la web.

Esperem la vostra participació!