L’alcalde de Pineda, Xavier Amor, presenta les novetats en el cartipàs municipal de l'Ajuntament de Pineda de Mar

El nou cartipàs es portarà a aprovació en el ple municipal del 29 de novembre

L’alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, els canvis en el cartipàs municipal que afecten, principalment, a l'Àrea Territorial del govern pinedenc  L'alcalde ha manifestat que els canvis en el cartipàs municipal responen a la voluntat de donar un nou impuls al govern pinedenc fins al final de la legislatura. En especial, ha dit l'alcalde, per reforçar les àrees del govern relacionades amb l'espai públic i l'activitat econòmica i principalment tots els projectes per potenciar la façana marítima, passeig i platja de Pineda de Mar.

El Govern municipal de l'Ajuntament de Pineda de Mar:

Xavier Amor Martín, Alcalde, Coordinador de l'Àrea de Presidència, responsable de Secretaria General, Planificació i Gestió, Comunicació i Secretaria d'alcaldia.

Santiago Macip Esteller, primer tinent d'alcalde, Coordinador de l'Àrea de Qualitat de Vida, regidor responsable d'Educació, Salut, Atenció a la Ciutadania i nou regidor de Seguretat Pública i Mobilitat

Jordi Masnou i Ridaura, segon tinent d'alcalde, Coordinador de l'Àrea Territorial, regidor responsable d'Urbanisme, Espai Públic i Medi Ambient.

Antoni Abad Guillén, tercer tinent d'alcalde, Coordinador de l'Àrea d'Economia Local, regidor responsable d'Hisenda, Compres i Contractacions, Centre Innova, Agricultura i Mercats i nou regidor de Recursos Humans.

Edurne Macazaga Martín, quarta tinent d'alcalde, Coordinadora adjunta de l'Àrea Territorial, regidora responsable de Noves Tecnologies, Indústria, Ocupació i Formació i nova regidora d'Obres i Activitats.

Carme Aragonès i Flaquer, cinquena tinent d'alcalde, Coordinadora adjunta de l'Àrea d'Economia Local, regidora responsable de Benestar Social, Turisme, Comerç i Consum i nova regidora de Dinamització Comercial i Turística.

Francisco Castro Olivares, sisè tinent d'alcalde, regidor responsable de Serveis Municipals.

Sandra Villarte Pazos, setena tinent d'alcalde,
regidora de Joventut, Activitats Populars i nova regidora responsable de Barris.

Sonia Moraleda Campayo, Coordinadora adjunta de l'Àrea de Qualitat de Vida i regidora responsable de Cultura i Ciutadania.

Marta Maresma Lluís, regidora d'Esports.

Javier Cobo Rubio, nou regidor del govern municipal, responsable de Platges, Parcs i Jardins que pendrà possessió del càrrec en el pròxim ple municipal, després de la renúncia per jubilació del fins ara regidor Pere Clarabuch.

El govern pinedenc portarà a aprovació els canvis en el cartipàs municipal en el pròxim ple municipal del dijous 29 de novembre.