L’Ajuntament de Pineda de Mar aposta per un arbre de Nadal alternatiu i solidari, fet amb material reciclat

L’any passat ja es va fer un taller d’Estels de Nadal amb ampolles de plàstic

L'arbre de Nadal que tradicionalment s'ubica a la plaça de Catalunya durant les festes, enguany serà de materials reciclats. Per a la seva elaboració, la Regidoria de Cultura i Ciutadania comptarà amb la col.laboració de l'artista plàstica Marta Soriano que coordinarà un taller amb els nens de la població que vulguin participar en l'elaboració de l'arbre reciclat. Amb aquesta acció es vol contribuir a la conscienciació mediambiental dels més joves, en el treball col.laboratiu i, de retruc, col.laborar en la campanya que ha endegat ADIAM Pineda per a la recollida de taps de plàstic.

Es tracta que els nens de Pineda que vulguin participar en l'esdeveniment, portin de casa una ampolla de litre i mig d'aigua de plàstic buida, millor de les que són blanques o blau transparent, amb el corresponent tap i el seu nom escrit amb rotulador permanent.

El taller serà obert a tots els nens de Pineda. El punt de trobada serà a la plaça de l'ajuntament el dissabre 1 de desembre, a les 12 del migdia. Cada nen tindrà l'oportunitat d'enroscar la seva ampolla a l'estructura de fusta que hi ha a la plaça, sota la supervisió de la l'artista coordinadora del taller. D'aquesta manera esdevé una contribució directa a la confecció d'un arbre de Nadal especialment comunitari.
 
La campanya, col.labora al seu temps amb la iniciativa de recollida de taps de plàstic que porta a cap ADIAM Pineda des de fa mesos, ja que, un cop desmuntada l'estructura, passat Nadal, els 1000 taps que la integraran passaran a les reserves que ve acumulant l'entitat per aconseguir uns gronxadors per nens discapacitats, al nostre municipi.