Convocatòria sopar espectacle solidari per la Marató de TV3 2012

Per la Marató, Pineda més solidària que mai

Aquest desembre es torna a celebrar La Marató de TV3.  L'edició 2012 es farà diumenge 16 de desembre i estarà dedicada al càncer.

Davant d'aquesta convocatòria i a iniciativa d’algunes entitats del municipi, s'ha programat un gran sopar espectacle solidari en el que veïns, associacions i entitats del municipi ajuntaran recursos per una causa ben solidària. 

El sopar de germanor se celebrarà el dissabte 15 de desembre, a la carpa del barri del Pinemar (just entre les pistes de petanca i l'edifici de serveis municipals).  Les entrades es poden aconseguir fins al dimecres 12 a les 20.00h (a Can Comas, Centre Cultural i Recreatiu i Casal d'Avis de Poblenou).

El preu del sopar serà de 7€ i en el decurs de l’àpat es preveu que hi haurà actuacions diverses a càrrec de les mateixes entitats que hi vulguin participar. Per més informació trucar a Cultura (93 767 15 60, ext.0631) o al Centre Cultural (667 783 382)

Si també esteu interessats en col.laborar en la logística i coordinació del muntatge de l'acte com a voluntaris, us convidem a reunió que tindrà lloc el proper dimarts 20 de novembre, a les 21:30 h, al Centre Cultural i Recreatiu.

La Marató de TV3 és un projecte solidari impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3 i enfocat a obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva.