L'Ajuntament pinedenc vol agilitzar tràmits per poder obrir nous negocis i empreses

L’objectiu és impulsar i donar suport a noves iniciatives empresarials per afavorir la creació de nous llocs de treball

L'equip de govern de l'Ajuntament de Pineda té com una de les prioritats impulsar i donar suport a noves iniciatives empresarials per afavorir la creació de nous llocs de treball. L'equip de govern està simplificant i agilitzant, dins dels paràmetres legals, els tràmits i terminis per poder obrir un nou negoci o per engegar una nova empresa.

L'alcalde pinedenc ha dit que només així es pot ajudar a dinamitzar l'economia local, tot i l’afectació que els ajuntaments pateixen les retallades que està duent a terme el Govern central en matèria de polítiques d'ocupació i programes per a desocupats.

El mes d'octubre ha estat dolent pel que fa a les dades d'atur a Pineda de Mar  i al conjunt del Maresme. L'atur ha augmentat a Pineda en 246 persones el mes d'octubre, en relació amb el setembre. El nombre total de desocupats a Pineda era de 3.106 persones a l'octubre, una xifra similar a la registrada els mesos de gener i febrer d'aquest any. L'atur puja a l'octubre a totes les poblacions turístiques i al conjunt del Maresme ja s'apropa als 41 mil aturats.

A Calella l'atur ha augmentat en 159 persones (1.797 aturats) i a Malgrat en 128 persones (1.764). Al conjunt del Maresme, l'atur ha augmentat en 1.355 persones i la xifra arriba als 40.634 desocupats, segons les dades fetes públiques avui per la Generalitat.