La campanya solidària pel Rebost Solidari a Pineda de Mar aconsegueix 1400 Kg d'aliments

L'alcalde, Xavier Amor i la Regidora de Benestar Social, Carme Aragonès, han fet avui una visita al Rebost Solidari

La darrera campanya de recollida d'aliments pel Rebost Solidari de Pineda, va aconseguir 1400 Kg d'aliments de primera necessitat que es subministren a unes 120 famílies de Pineda. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, i la Regidora de Benestar Social, Carme Aragonès, ha fet avui una visita al Rebost Solidari de Pineda.

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda i la Creu Roja de l'Alt Maresme van posar en funcionament el "Rebost Solidari" el mes d'abril amb l'objectiu de proporcionar aliments i productes de primera necessitat a les famílies de Pineda que es troben en situacions més precàries.

Des de l’inici de la crisi econòmica el nombre de famílies beneficiàries d'ajuts de primera necessitat s’ha multiplicat gairebé per set.
L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que el servei és molt exitós en tots sentits. L'Alcalde de Pineda ha destacat el bon servei que oferix el Rebost Solidari de Pineda.

La Regidor de Benestar Social, Carme Aragonès, ha dit que es proporcionen productes de primera necessitat i de qualitat. Les famílies accedeixen a partir de la valoració efectuada pels professionals dels serveis socials bàsics municipals, seguint un barem que contempla la situació econòmica i social de la família.

Les voluntàries del Rebost Solidari, ha dit que a banda de fer una tasca social, han notat un gran agraïment personal.  L'obtenció dels aliments es fa per diferents vies: les donacions d'excedents de la Unió europea, els donatius, les campanyes de recaptació i les compres, que permetran complementar i diversificar els productes.

Durant la visita d'avui, les persones voluntàries han fet algunes peticions i observacions a l'Alcalde pinedenc perquè el servei encara pugui millorar una mica més.

El Rebost Solidari de Pineda està servint de model a altres municipis que també el volen engegar properament.