XXI Marxa Nocturna Vila de Pineda

La sortida serà demà, a les 19.00 h. de la plaça Catalunya

El Club Ciclista Pineda organitza demà dissabte la XXI Marxa Nocturna Vila de Pineda amb un recorregut de 10 i 20 km per pistes forestals.  Es tracta d'una marxa en bicicleta oberta a tothom i s'espera la participació de 150 ciclistes.

El president del Club Ciclista Pineda Joan Llobet ha dit que l'encant de la marxa és sortir amb la bicicleta de nit per gaudir de l'entorn d'una manera diferent. La marxa tindrà dos recorreguts de 10 i 20 km per pistes forestals.

La concentració dels participants serà davant de l'Ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda i la sortida serà a les 7 de la tarda. Joan Llobet ha dit que la marxa començarà amb un petit recorregut pel centre de la vila per seguir cap a a Sant Jaume, la Riera de Pineda, 4 Camins, Vallmanya, Sant Pere de Riu i acabarà al Pinemar on hi haurà la carpa on es farà el sopar al costat de les pistes de tenis de Pineda,  per a tots els participants, amb mongetes, butifarra, torrades,  all i oli , vi,  refrescos, castanyes i un detall com a record d'aquesta pedalada.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia de la marxa al preu de 15 euros.  Més informació i inscripcions al  Club Ciclista