Tret de sortida de les XX Jornades de la Tardor Gastronòmica

Set restaurants de Pineda elaboraran productes de tardor fins el 18 de novembre

Aquest cap de setmana han començat a Pineda les XX Jornades de la Tardor Gastronòmica. Les mongetes, la cansalada, els bolets, les castanyes i els moniatos, les figues i la carn de caça són alguns dels productes que formen part dels mercats del Maresme aquesta temporada i són alguns dels ingredients que donen forma als diferents plats dels restauradors pinedencs. Les jornades s'allarguen fins el 18 de novembre, amb set restaurants de Pineda que elaboren diferents plats amb els productes típics de la tardor.

El president de l'Associació de Restauradors de Pineda Salvador Boada ha explicat que l'objectiu de les jornades és promocionar els productes de tardor. Salvador Boada ha dit que el Sindicat de Pagesos els aconsella amb quins productes poden treballar la temporada com ara la carbassa, bolets, el moniato o les figues. Les XX Jornades de la Tardor Gastronòmica organitzades per l'Associació de Restauradors s'allargaran fins el dia 18 de novembre. Val a dir també, que els Restaurants de Pineda participen en les Jornades Gastronòmiques del Bolet del Maresme on hi participen 21 municipis de la comarca amb menús especials amb els bolets com a protagonistes.