Pere Clarabuch renuncia voluntàriament per jubilació al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Pineda de Mar

L'alcalde de Pineda de Mar , Xavier Amor, destaca la vàlua personal i professional de Pere Clarabuch i anuncia que Javier Cobo serà nou regidor del govern municipal de l'Ajuntament pinedenc

El regidor i coordinador de l'Àrea Territorial i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Pineda de Mar, Pere Clarabuch, ha anunciat que per jubilació ha presentat formalment a l'alcalde, la renúncia voluntària al càrrec de regidor de l'Ajuntament de Pineda, amb data d'efectes 31 d'octubre. L'alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha fet pública aquesta decisió, en roda de premsa, acompanyat del regidor sortint, Pere Clarabuch, i del regidor entrant que serà Javier Cobo.

Xavier Amor ha destacat la vàlua personal, així com la trajectòria professional i política de Pere Clarabuch (PSC) i la seva tasca pública al servei de la ciutadania. “Hem après molt d'ell i li agrim les moltes hores i dies dedicats al poble'', ha dit l'alcalde que ha afegit que el regidor marxa ''amb els deures fets i amb una nota excel•lent”. Amor ha repassat algunes de les obres que ha gestionat Clarabuch durant els anys que ha estat al front de l'Àrea d'Urbanisme: el pla de millora del carrers, les obres de l'Avinguda del Mediterrani, el CEIP Aloc, el gimnàs de l'escola Mediterrània, la biblioteca Serra i Moret, la depuradora i la remodelació del pavelló 'Nino' Buscató, entre d'altres. “Obres que es veuen i altres que no com la recollida d'aigues de pluja de molts carrers”, ha detallat l'alcalde.

Xavier Amor ha anunciat que Javier Cobo, número 14 de la candidatura socialista de Pineda a les últimes eleccions municipals, substituirà el lloc vacant i formarà part del govern municipal de l'Ajuntament de Pineda de Mar. Xavier Amor ha encoratjat i ha desitjat sort a Javier Cobo, en la nova tasca com a membre del consistori. Cobo de 32 anys és veí de Poblenou i està estretament lligat al món associatiu i esportiu pinedenc. L'alcalde ha avançat que hi haurà canvis en el cartipàs municipal que s'aprovaran en el Ple de novembre.

El regidor, Pere Clarabuch, s'ha mostrat emocionat i agraït per les paraules de l'alcalde i pel suport rebut de la resta de companys del govern municipal i dels treballadors del consistori, durant els anys que ha estat al capdavant de l'Àrea d'Urbanisme. Pere Clarabuch ha dit que ara toca ''donar pas a la gent més jove i començar una nova etapa''. ''La politica és esforç i treball en equip i ho he fet amb il•lusió al servei del poble'', ha dit Clarabuch. Per la seva part, Javier Cobo, ha dit que és un honor per a ell formar part de l'Ajuntament de Pineda i poder desenvolupar ''amb il•lusió i ganes'' les funcions del càrrec de regidor del govern municipal.

El Ple de l'Ajuntament de Pineda del pròxim 29 d'octubre pendrà coneixement de la renúncia voluntària per jubilació del regidor Pere Clarabuch i Pellicer i l'acceptació del candidat Francisco Javier Cobo Rubio del càrrec de nou regidor municipal.