Presentació del llibre “El goce de las pequeñas cosas”

L’acte es farà el divendres, 19 d’octubre a la Biblioteca M. Serra i Moret, a les 19.30 h

L’escriptora pinedenca Maite Bayona presentarà el seu segon llibre “El goce de las pequeñas cosas” a la Biblioteca M. Serra i Moret (Progrès, 22) en un acte presidit per la Regidora de Cultura i Ciutadania , Sònia Moraleda.

Segons les seves pròpies paraules, tota la trajectòria laboral i vital  de la Maite Bayona, l’han conduïdat, finalment, a l’escriptura, una passió que li serveix per descobrir-se a ella mateixa a través de les paraules i com a camí per a poder arribar a servir els altres,  tant a través dels seus escrits com a través del cursos de meditació que imparteix. El seu primer llibre Conquista tu Felicidad, publicat per Edicions Obelisco, 2010, li va  servir “per construir un camí personal envers la felicitat, un viatge interior que ens haurà de portar a experimentar una major connexió amb la nostra essència que ens dugui a sentir la vida que tenim al davant; una vida que sovint ens passa de llarg perquè l’experimentem a un nivell molt superficial i no arribem a ser-hi presents”.

Enllaçant amb aquesta temàtica, ha publicat el seu segon llibre: El Goce de las PequeñasCosas (Edicions Obelisco, 2012). En ell parla de la nostra matèria primera, la consciència. De com buidar-nos per crear un espai dins nostre que ens permeti obrir els ulls a les meravelles de la nostra vida. Sovint les coses més petites contenen subtileses que se’ns escapen quan vivim a un ritme trepidant.