L’Ajuntament de Pineda de Mar i la Creu Roja de l’Alt Maresme impulsen una campanya de recollida d’aliments destinats al Rebost Solidari

Aquesta campanya es duu a terme amb motiu de la commemoració del dia mundial de l'alimentació i del dia internacional per a l'erradicació de la pobresa

Avui, 16 d’octubre, es commemora el dia mundial de l'alimentació i demà, el dia internacional per a l'erradicació de la pobresa.  Per aquest motiu, la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Pineda de Mar i la Creu Roja de l'Alt Maresme impulsen una campanya de recollida d'aliments per destinar al Rebost Solidari.

El Rebost Solidari es va posar en funcionament el passat mes de maig. Durant el 2012 prop de 230 famílies de Pineda han rebut ajut en alimentació i productes de primera necessitat, i es preveu que el nombre de famílies ateses continuï augmentant.

Els aliments provenen d’excedents de la Unió Europea, de la Fundació Banc dels Aliments, de donatius i de compres finançades per l’Ajuntament de Pineda de Mar, i es compta amb productes bàsics com arròs, pasta, llet, formatge i productes bàsics d’higiene.

Per tal de diversificar el tipus d’aliments, amb aquesta campanya es pretén recollir productes específics com verdures i llegums en conserva, fruita en conserva (melmelada, fruita en almíbar o confitada), conserves de peix (tonyina, sardines) i oli.

La recollida d’aliments es farà durant la setmana del 15 al 21 d’octubre de 2012, i els punts de recollida són:

•    Escoles
•    Supermercat Condis
•    Supermercat Consum
•    Serveis Socials municipals
•    Ràdio Pineda
•    Creu Roja