Han començat els Jocs Escolars que organitza l'Ajuntament de Pineda de Mar

L’oferta és molt variada i no es basa en un únic esport

Han començat a Pineda els Jocs Escolars, les activitats educatives relacionades amb l'esport que organitza l'Ajuntament de Pineda de Mar per als nens i nenes de primària de les escoles. Tot i que els Jocs Escolars ja han començat, encara s'estan fent inscripcions a través de les AMPES de les escoles.

L'oferta és molt variada, i no es basa en un únic esport: Hi ha sessions dedicades al joc i la psicomotricitat, futbol i minibàsquet, atletisme i tennis, entre d'altres modalitats. Així ho ha explicat la regidora Marta Maresma. També hi ha activitats complementàries, un cop al mes, com ara esports d'aventura, esports aquàtics, el bateig de mar, cross escolar, bitlles catalanes, festa de l'escuma i la festa de cloenda. Segons la regidora, Marta Maresma, l'objectiu dels Jocs Escolars és educatiu, i que per damunt de tot, s'ensenya a cooperar més que a competir.

Els jocs escolars es fan als diferents equipaments esportius municipals i també a les escoles. El preu és un únic pagament de 70 euros per tot l'any, que es pot pagar en dos terminis abans de final d'any: 50€ fins al 21 d'octubre i 20 euros abans del 21 de desembre. El preu es redueix a 35€ per fills de pares en atur, alumnes de família nombrosa amb més d'un inscrit als Jocs Escolars i fills de perceptors del PIRMI. Per a més informació cal dirigir-se a les AMPE's de les escoles, on encara hi ha obertes les inscripcions.