La Policia Local de Pineda de Mar demana atenció als conductors per la senyalització especial de Festa Major

Els actes afecten l’aparcament en alguns punts del municipi

La Policia Local de Pineda ha fet una crida als conductors a estar atents a les senyalitzacions especials amb motiu de la Festa Major. Els actes afecten a l'aparcament en alguns punts del municipi, com pot ser l'avinguda Montserrat per la cercavila dels gegants, o la zona de la Baixada de Can Moré per la Cursa de Trastos. Així ho ha explicat el sergent Barba, de la Policia Local de Pineda.

El sergent Barba també ha fet referència a la instal.lació de la Fira d'atraccions al Passeig Marítim, des de l'estació fins la riera de Pineda. En horari de tarda no es pot circular, segons ha explicat el sergent.

Els dies de Festa Major les dificultats per aparcar a Pineda de Mar són més grans, ja que a més de l'afluència de visitants normal el mes d'agost, s'afegeixen els actes festius. A la zona de l'Església de Santa Maria hi ha l'aparcament gratuït de la Mina. Un altre aparcament gratuït és a la zona de la riera, prop de l'hotel Taurus. I a Poblenou es pot aparcar al costat de l'avinguda Costa Brava.