L’Alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, rep la visita de la vicepresidenta de la Generalitat Joana Ortega

Després de la reunió mantinguda han passejat pels carrers del municipi i han visitat la Biblioteca M. Serra i Moret

Joana Ortega ha estat rebuda per l'Alcalde a les portes de l'Ajuntament i s'ha reunit al despatx d'alcaldia. L'alcalde pinedenc li ha demanat suport econòmic per dinamitzar la façana marítima pinedenca, impulsant la base nàutica municipal conjuntament amb el Club Nàutic. Xavier Amor també ha demanat a la vicepresidenta del Govern català que la Generalitat prioritzi la construcció del tercer institut pinedenc i l'escola de primària Poblenou. Xavier Amor també ha defensat davant la vicepresidenta, el municipalisme i ha dit que ''els ajuntaments també són govern''.

Joana Ortega ha dit que la Generalitat donarà suport als projectes que li ha explicat l'Alcalde de Pineda, en referència a la dinamització de la façana marítima i la construcció del tercer institut i del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat. Joana Ortega ha dit que ''a Catalunya no hi sobra cap ajuntament'' i ha posat com a exemple el lideratge dels alcaldes davant de situacions com els focs a l'Empordà. Joan Ortega també s'ha referit a la necessitat que 'Catalunya faci un front comú per exigir el pacte fiscal, lluny de partidismes', i ha dit que el proper '11 de Setembre pot ser un punt d'inflexió important'.

L'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha demanat a la vicepresidenta del Govern i Presidenta en funcions de la Generalitat, que doni suport al projecte per dinamitzar la façana turística, al sector del Club Nàutic pinedenc.

Xavier Amor també ha demanat a Joana Ortega, que el Govern de la Generalitat consideri urgent la construcció del tercer institut de Pineda i de l'Escola Poblenou. La vicepresidenta del Govern i Presidenta en funcions de la Generalitat, Joana Ortega, ha signat al Llibre d'Honor de la Casa de la Vila i ha mantingut una reunió amb l'Alcalde al despatx d'alcaldia. Joana Ortega també ha rebut de mans de l'Alcalde un cistell de verdures de Pineda.

En acabar la reunió han fet una visita a la Biblioteca M. Serra i Moret i també ha fet una visita a l'Hotel Promenade. El recorregut s'ha fet a peu i Joana Ortega, ha dit que coneix Pineda ja que la visita de fa molts anys.

A la visita també hi han estat presentes regidors del Consistori i responsables polítics locals. A la visita també hi ha estat present el Director General de l'Administració Local de la Generalitat, Joan Cañada, i també el Delegat de Governació a la Demarcació de Barcelona, Salvador Jorba. També hi era el Secretari General del Departament de Governació i Administracions Públiques, Lluís Bertran i el President del Consell Comarcal del Maresme, Miquel Àngel Martínez. També hi han estat presents els diputats pinedencs Joan Morell (CIU) i Pere Aragonès (ERC), així com altres diputats maresmencs del Parlament de Catalunya.