La Regidoria de Joventut organitza la IX Cursa de Trastos de Pineda de Mar

L’emplaçament torna als seus orígens, a la Baixada de Can Morer

Des de la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Pineda de Mar s’organitza una nova edició de la Cursa de Trastos que tindrà lloc durant la Festa Major, el diumenge dia 26 d’agost a partir de les 7 de la tarda. A diferència de les darrers edicions, enguany la cursa se celebra a l'emplaçament que la va veure néixer fa alguns anys, a la Baixada de Can Morer, als carrers Anoia i Noguera, un recorregut d'asfalt que es caracteritza per la seva velocitat i espectacularitat.

La Cursa de Trastos consisteix en el descens cronometrat d’un tram de carrer i es disputa en una única categoria, amb un màxim de quatre participants per trasto, i també s’estableix un premi especial del públic al trasto més original. Els guanyadors rebran un trofeu que els acreditarà com a tal i tots els participants i col·laboradors seran convidats a un pica-pica per part de l’Ajuntament de Pineda de Mar

Per participar, cal inscriure’s adreçant-se al Punt d’Informació Juvenil (Can Comas, Plaça de Catalunya, 3), o bé al propi circuit el mateix dia de la cursa fins a una hora abans de que comenci. Tots els vehicles hauran de complir amb unes certes mesures de seguretat, com ara disposar d'un sistema de frens.

Per més informació, es poden consultar les bases en l'arxiu adjunt o  al Punt d'Informació Juvenil.

Arxius adjunts