L'Ajuntament de Pineda de Mar i el CCM aposten per implantar la fibra òptica als polígons industrials

La fibra òptica és una inversió de futur

Un dels grans projectes a nivell comarcal, i d'especial interès pel Polígon Industrial de Pineda, és fer arribar la fibra òptica a les empreses de Pineda. El Consell Comarcal estudia amb diverses empreses que puguin fer els treballs d'instal.lar la xarxa a la comarca.

La fibra òptica és un filament de vidre o silici que condueix la llum. El gruix del filament és comparable al gruix d'un cabell humà i transmeten dades a llarg abast amb molta rapidesa i amb alta tecnologia.

L'Alcalde de Pineda, Xavier Amor, ha dit que és un repte que cal afrontar el més ràpid possible perquè la nova tecnologia és vital per revitalitzar les empreses pinedenques. El President del Consell Comarcal del Maresme,  Miquel Àngel Martínez, va dir ara fa uns dies a Pineda, que instal.lar la fibra òptica és molt important i la nostra comarca serà la primera de Catalunya a implantar-la.

Amor, ha dit que les noves tecnologies poden ajudar a tirar endavant a les empreses. Per això ha dit que l'Ajuntament vol ajudar als empresaris per afavorir que no tanquin empreses a Pineda de Mar i evitar més atur.